Social media marketing

Social media is in de laatste tien jaar een enorm belangrijk middel geworden om je merk op te promoten, bestaande klanten bij je merk te betrekken om zo brand loyalty te creëren. Zo is social media marketing geschikt voor zowel grote als kleine bedrijven doordat het erg laagdrempelig is en jijzelf het budget bepaalt voor je verschillende campagnes. 

LinkedIn Advertising

LinkedIn advertising is het snelst groeiende professionele platform om je merk, bedrijf, product of dienst op te promoten. Met meer dan 5.000.000 Nederlandse gebruikers kun je toch niet meer om LinkedIn heen.

Een LinkedIn (bedrijfs)pagina aanmaken is volledig gratis en zo kun je aan de slag met het zelf inrichten en bepalen van je eigen campagnes. Je bepaalt je doelstelling, doelgroep, advertentieformat, budget en schema.

 

Meer te weten komen over het maken en creëren van een LinkedIn-campagne? Lees nu onze blog!

LinkedIn Blog

Facebook Advertising

Facebook is in het dagelijks gebruik van social media in Nederland al vele jaren heer en meester met 7.100.000 gebruikers van 15 jaar en ouder.

Met vele volwassene serieuze bezoekers is adverteren op Facebook een effectief middel om je doelgroep te bereiken of je naamsbekendheid en conversies te verhogen.

 

Meer te weten komen over hoe en wat van Facebook advertising? Binnenkort komt Digital Junkies met een blog over Facebook advertising. Stay tuned!

Instagram Advertising

Met ruim 5,6 miljoen Nederlandse gebruikers en een stijging van 14% ten opzichte van afgelopen jaar kun je het “jongere broertje” van Facebook, Instagram, niet meer onderschatten.

Instagram advertising is razend populair door de vele manieren van adverteren op het platform. Adverteer bijvoorbeeld in de vorm van een post, een betaalde post, een Instagram-verhaal of promoot je kleding direct via je post door een link naar de webpagina van je bedrijf.

 

Meer te weten komen over de mogelijkheden van Instagram advertising? Binnenkort komt Digital Junkies met een blog over Instagram advertising. Stay tuned!

Influencer Marketing

Influencer marketing heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een belangrijk onderdeel van de marketingstrategie van vele bedrijven. Een influencer is een persoon met een grote aanwezigheid op social media.

Een influencer heeft een hoge geloofwaardigheid en een voorbeeldfunctie verkregen, waardoor zij invloed kunnen uitoefenen op zijn of haar groep volgers.

 

Meer te weten komen over influencer marketing? Lees nu onze blog!

Influencer Marketing Blog

Meer weten over de mogelijkheden van social media marketing?

Hoe dit jouw organisatie meer sales op kan leveren? We helpen je graag verder.

Contact